Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer Friesland
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer Friesland
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer FrieslandCentrale verwarming en comfort

Nefit ketel In uw huis kunt u kiezen voor verschillende vormen van verwarming met een bijpassende comfort:
  • CV ketels
  • Centrale verwarming en Vloerverwarming
  • Radiatoren en Convectoren
  • Luchtverwarming en Luchtgordijn
  • Onderhoud en Service
  • Advies
Slimme thermostaat

Vervanging CV ketel

Uw cv ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, na deze periode krijgt u met hoge reparatiekosten te maken. Hierbij adviseren wij meestal om uw huidige cv ketel te vervangen voor een nieuwe cv ketel met een hoger rendement en met meer comfort. Hierbij kunt u kiezen voor verschillende fabrikanten, combiketels met CW-klasse 3 t/m 6! of voor verschillende kamerthermostaten. Wij leveren en installeren o.a. CV ketels van Nefit en Bosch.

Centrale verwarming

Het vervangen van gaskachels voor centrale verwarming geeft u een hoop meer comfort en u bespaart bovendien op de energiekosten. De centrale verwarming kan uitgevoerd worden met radiatoren of vloerverwarming. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Radiatoren en Convectoren

Radiatoren zijn in heel veel maten en soorten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor eenvoudige radiatoren, met vlakke voorkant of design radiatoren in verschillende kleuren en modellen. Een oplossing kan ook een convector zijn, om zo de "lelijke" radiatoren uit het zicht te houden.

EPC normering

De overheid heeft als doel gesteld om minder energie te verspillen en bewuster met energie om te gaan. De EPC (Energie Prestatie Coëfficient) van nieuwbouw woningen is teruggeschroefd naar 0,8. Om aan deze eisen te voldoen zijn een tal van oplossingen mogelijk, waaronder een warmtepompsysteem. Deze ontwikkeling blijft doorgaan en wilt u weten wat dit voor u betekent neem dan contact met ons op.
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer - centrale verwarming, dak- en zinkwerken, elektra, gas, koeling, sanitair en water
© 2022 Hans Potijk / SkarWeb