Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer Friesland
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer Friesland
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer FrieslandElektra

Veiligheid gaat voor alles. Dit geldt vooral de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap worden zowel licht- als krachtinstallaties voor woningen geïnstalleerd, waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden. Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de normen van de NEN 1010.

Goede installaties vallen niet op; ze doen gewoon hun werk, jaar in jaar uit, totdat er van het ene moment op het andere een storing optreedt: de verlichting, tv of computer doen het niet meer. Dan pas blijkt hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit en een goed werkende installatie.

Er zijn installaties die in de loop der jaren niet goed onderhouden of ondeskundig aangepast zijn. Daardoor zijn ze niet betrouwbaar en ook niet veilig meer. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, adviseren wij om aanpassingen en uitbreidingen door onze bevoegde installateur te laten uitvoeren.

Bij alle werkzaamheden staan de veiligheid en de wensen van de klant centraal.

winkel
Installatiebedrijf Hans Potijk Langweer - centrale verwarming, dak- en zinkwerken, elektra, gas, koeling, sanitair en water
© 2023 Hans Potijk / SkarWeb